Hold en Gurli Gris fødselsdag for din søn eller datter

Det er helt utroligt så mange børn, der er fuldstændig vilde med Gurli Gris. Som forælder og voksen er det ikke sikkert, at du har samme entusiasme omkring den lille og lyserøde familie, men du vil sikkert gøre rigtig meget, for at gøre din søn eller datter glad. Det kan være, at dit barn snart fylder år, og du gerne vil gøre noget ekstra ud af det. Hvis dit barn er fan af Gurli Gris, så kan du overveje, om du skal holde en Gurli Gris fødselsdag. Det er noget, der aldrig går i glemmebogen.

 

Find pynt til Gurli Gris fødselsdag

Hvis du skal holde en Gurli Gris fødselsdag så er det klart, at du det er fedest at gå ”all in” på det. Det skal være noget, der skaber minder, og det er fedt, når man gør lidt ekstra ud af det hele. Det har også været et hårdt år med Corona, og vi kan alle trænge til at give andre et ekstra stort smil på læberne. Det er måske noget, som du kan åbne, hvis du har en fan af Gurli Gris, og du holder en fødselsdag med dette tema. Det er i hvert fald noget, du kan overveje.

 

Hvad med gaver?

Når man har fødselsdag, så er det klart, at man også skal have nogle gaver. Du kan i temaets ånd vælge at finde noget merchandise fra Gurli Gris, som du kan give. Det kan f.eks. være en bamse – eller flere – fra serien. Det kan også være figurer eller andet.

 

Hvordan pynter jeg op?

Men hvordan gør man så med pynten for at skabe den fedeste fest? Du kan med fordel pynte op med flag, der passer til temaet. Du kan også få kopper og tallerkner, der passer dertil. Hvis du er kreativ anlagt, så kan du sikkert også finde på en sjov leg, der på den ene eller anden vis involverer Gurli Gris. Det kan f.eks. være noget så simpelt som at ”sætte halen på grisen”, som så oplagt skulle være en af dem fra serien.

 

Husk musikken

Du kan også med fordel finde noget musik fra serien, som kan spille i baggrunden. Det kan godt være, at du selv må være god til at lukke det ude, men hvad går man ikke igennem for at give ens børn en god oplevelse, som de kan tage med sig for resten af livet?