Skal sommeren holdes i Danmark? Her er mulighederne

Under corona pandemien har der været et utroligt stort boom i udlejningen og køb af sommerhuse, fordi danskerne ikke har kunnet rejse udenlands. Når alt er booket, og man stadig mangler at finde et godt sted at bo med familien i sommerferien, er der nu god grund til at tænke alternativt og i andre muligheder. Her kan booking af en hytte på campingplads være det helt rigtige at gøre i stedet for et sommerhus eller en ferielejlighed. I denne artikel vil vi derfor se lidt nærmere på campinghytter som en alternativ og måske endda endnu skønnere ferieform for hele familien.

Lej en campinghytte og tag på eventyr derfra

Når man som familie lejer en hytte på en campingplads, er man sikret en beliggenhed i naturskønne omgivelser, hvor hunden gerne må være der også. På denne måde kan man skabe sig et midlertidigt hjem for hele familien, hvorudfra i kan tage på dejlige udflugter. Hvad med at købe en fiskestang og et fiskekort og tage på en fisketur til Limfjorden? Måske fanger I dejlige fisk og skaldyr, som I kan tilberede i campinghytten efterfølgende.

En campinghytte er hjemlig og tryg

Når I holder ferie i Danmark og har små børn med og måske også hunden, vil både børn, forældre og hund sikkert sætte pris på en ferieform, hvor I alle kan føle jer trygge og i hjemlige omgivelser, selvom I er langt væk hjemmefra. Her kan en campinghytte være lige det, som familien har brug for. I kan indrette jer som I ønsker det, og have jeres bagage på et sikkert sted og spise og lave mad i selve hytten. Det bliver dermed også en lidt billigere ferieform, fordi I ikke hele tiden skal ud og spise på restaurant.

Børnene får hurtigt nye legekammerater

Når man vælger campistlivet i en campinghytte, er der altid kort afstand til de næste legekammerater, fordi andre børn på campingpladsen leger udenfor og det er derfor nemt at komme i kontakt med andre børn. Her kan I bruge poolen eller det naturskønne område til legen og forældrene kan være i tryg nærhed til børnene.  Det sætter børnene pris på, fordi de her kan få nye bekendtskaber, som er sværere at få, hvis man sidder på hvert sit hotelværelse eller i en ferielejlighed. Det giver også lidt luft til forældrene, som i stedet kan nyde den smukke udsigt ud over Limfjorden. Rigtig god campingferie.