Design dit eget IPad cover med et billede af familien

Et personligt IPad cover kan gøre meget for familien. Det viser samhørighed at have et IPad cover med ens nærmeste på. Udskift det upersonlige og kedelige cover med et dejligt cover med billede af din familie i stedet. Læs mere om, hvordan du kan få et personligt IPad cover med familien på herunder.

Et cover er mere end blot et billede

Et cover har til sigte at beskytte din IPad og ultimativt gøre, at den holder i længere tid. Det gælder både, at selve teknologien holder i flere år, men også at den holder sig pæn udvendigt i længere tid. Derfor er det også rart, at coveret afspejler din personlige baggrund. Når du for eksempel har din IPad med på café eller på arbejde, er det rart at kunne vise din familie frem eller at blive mindet om en god dag med det billede, du vælger som cover.

Vælg et billede af familien, der gør dig glad

Det er vigtigt, at du selv synes godt om det billede, du vælger. Det kan for eksempel være, at du gerne selv vil være med på billedet, men det kan også være, at du gerne vil have et IPad cover kun af din familie og dermed uden dig selv på.

Hvis du i forvejen har nogle billeder af familien som for eksempel er taget af en professionel fotograf, er det oplagt at bruge dem som cover på din IPad. Det kan være et billede af en enkelt person eller flere personer. Hvis I ikke har fået taget billeder af en professionel fotograf, kan I med fordel benytte et billede fra en anden gang. Find inspiration på https://prispresseren.dk/kategori/ipad-tablet/ipad/ipad-cover/ til dit kommende personlige IPad cover.

Generelle tips når du skal have printet dit eget billede

Det er først og fremmest vigtigt, at du vælger et forholdsvist lyst billede. Jo lysere billedet er, jo bedre vil det kunne ses på selve IPad coveret. Du kan derimod risikere, at mørke billeder blive sværere at fremkalde, da opløsningen som regel er ringere ved lav lysstyrke. Derfor kan det være smart at vælge billeder af familien fra en tur udendørs. Hvis I sidder indendørs på billedet, er det smart, hvis det I står eller sidder foran en lys væg. Husk altid at spørge personerne fra din familie, om det er ok at bruge billede som cover. Klik nu for at finde dit nye IPad cover.