Arbejde hjemmefra mens jeg er på barsel

Du vil stadig være bundet af din nuværende fuldtidsarbejdsgiver, mens du er på barsel. Ikke alle kontrakter tillader ansatte at arbejde andre steder, så sørg for at tjekke, om det giver dig mulighed for at tage selvstændigt arbejde. Så uanset om du gerne vil holde dig selv beskæftiget, eller det er nødvendigt for dig at have en ekstra indkomststrøm, vil du være glad for at vide, at der er masser af ting at gøre på barselsorlov for at tjene ekstra penge.

 

Vær opmærksom på, at hvis du tjener ekstra penge adskilt fra dit sædvanlige arbejde, skal du oplyse denne indtjening oven i din fuldtidsløn. For at kontrollere, om der er ekstra skat, du skal betale, skal du sørge for at gennemføre en selvansættelse ved regnskabsårets afslutning.

 

Hvad kan jeg gøre for at tjene ekstra penge under barsel?

Heldigvis er der en del måder, hvorpå du kan tjene nogle barselsindtægter og booste din families økonomi. Uanset om det er en hobby eller en helt ny forretningsidé, kan du få dine kreative ideer til at flyde og tjene ekstra penge. Men bare hvis du sidder fast på ideer, er her vores bedste ting at gøre på barselsorlov for at tjene penge:

 

Start en konsulentvirksomhed

Hvis du har erfaring med noget, kan du gøre den viden og erfaring til en konsulentvirksomhed. Hvis du er god til markedsføring, ekspert i at starte virksomheder, eller måske endda en gæstfrihed og catering aficionado, er der virksomheder derude, som har brug for din viden. Køb hjemmeside til konsulentvirksomhed.

 

Webdesign

Der er så mange virksomheder derude, store som små, der har brug for færdigt webdesignarbejde. Uanset om det er at bygge et websted til en ny virksomhed eller opdatere en træt gammel webside, er dette en særlig nyttig færdighed at have. Hvis du har flair for webdesign, kan du komme i gang med et freelance-websted eller ved at annoncere for dine tjenester online.

 

Virtuel assistent

På samme måde som webdesign er freelancerwebsteder fulde af jobs, der udsendes for virtuelle assistenter. Det er blevet almindeligt nu for virksomheder, især mindre, at ansætte en virtuel assistent i stedet for at ansætte nogen på fuld tid. Hvis du har erfaring med administration, er dette en fantastisk måde at tjene lidt ekstra på.

 

Administration af sociale medier

Sociale medier er et andet område, som virksomheder bare ikke finder tid til. De ved, at de burde være mere aktive på deres sociale medier, men de ved ikke, hvad de skal poste, har ikke tid og forstår ikke, hvordan man opbygger et publikum. Hvis du har sociale mediefærdigheder, kan du gøre dette til en virksomhed. Igen er freelance-websteder en fantastisk kilde til kunder.

 

Start en webshop

Har du mulighed for at skabe eller skaffe fysiske produkter, som du kan sælge online? Hvis du har produkterne, er alt hvad du behøver et bogførings værktøj, og du kan købe en online butik på ingen tid. Det er nemt at sætte produkter op, og derfra kan du administrere alle aspekter af salg af fysiske produkter online. Uanset om du køber produkter andre steder fra og sælger dem i detailhandlen, eller du sælger produkter, du selv laver, er det en fantastisk måde at tjene penge på. Køb webshop.

 

Et tip er dog at tænke grundigt over, hvordan du vil markedsføre din virksomhed. Online detailhandel er konkurrencedygtig, så du skal vide, hvordan du når ud til dit publikum. Sociale medier er normalt et godt værktøj til dette.