Vælg noget legemad der er genkendeligt for dit barn

Vælg noget legemad der er genkendeligt for dit barn

Ønsker du at give dit barn det perfekte legemad til ham eller hende, så er du på rette vej. På www.littlehappy.dk/legemad finder du det fineste legemad til din lille guldklump. Legemadet vil i den grad være genkendeligt for de helt mindste, som til hver en tid vil være en fordel for barnet. Gennem det genkendelige legemad for barnet vil den lille møde repræsentanter fra alle fødevarer grupper, hvor dette vil give barnet en god forståelse og læring.

Det genkendelige legemad for barnet vil give barnet en forståelse for madlavningen i køkkenet. Dermed vil barnet få et kendskab til de mange og forskellige madvarer, hvor dette vil give barnet en større lyst til at hjælpe mor eller far med madlavningen i køkkenet.  Forældrenes lille guldklump vil lærer om de sunde og usunde madvarer gennem legen med legemad gennem det virkelighedstro design.

 

Genkendeligt legemad for forældrenes guldklump

Der er mange skønne fordele ved det genkendelige legemad for de helt mindste. Barnet vil blive præsenteret for de mange og forskellige madvarer, og dermed få en forståelse gennem madlavningen i legekøkkenet. Udover dette vil forældrenes lille guldklumps ordforråd styrkes gennem legen med legemad. Gennem legemad vil rollelegen blive sat i spil, hvor dette er en god træning for alle barnets sociale færdigheder.

Legen med legemad vil falde i smagen hos ethvert barn, og vil ikke mindst være en rolig leg for de helt mindste. Legen med legemad i legekøkkenet vil sørge for at indlede til en skøn og fantastisk kvalitetstid, der med garanti vil sørge for at bidrage med de bedste minder på tværs af hele familien. Legemad kan benyttes af en bred aldersgruppe, dermed kan barnets søskende i den grad også være med i legen med legemad.

  • Legemad er fremstillet af naturlige materiale, som materialet træ
  • Legemaden gør introduktionen af fødevarer til en fest for forældrenes guldklump
  • Legemad vil indlede til rolleleg, hvor dette vil medføre at barnet lærer om forskellige sociale kompetencer gennem legen

 

Genkendelig leg for børn

Der er mange fordele ved den genkendelige leg for børn. Gennem den genkendelige leg vil barnet kunne genkende de mange forskellige fødevarer fra madlavningen. Barnet vil dermed få et kendskab, som han eller hun kan anvende i løbet af madlavningen med mor eller far. Legemaden vil være genkendeligt for barnet og ikke mindst sørge for at skabe de bedste minder på tværs af relationer og forskelligheder.